Sobre nosaltres

El Club de Bàsquet Begues és una entitat esportiva constituïda oficialment l’any 1977. Anteriorment era una secció del Club de Futbol Begues i no va ser fins aquest any que es va constituir com a entitat independent, dedicada exclusivament al bàsquet i al poble de Begues.    (…)

«Segurament tot va començar al coincidir tres amics enamorats de l’esport que, després de passar unes temporades com a jugadors del Club de Futbol Begues (però que molt abans ja es trobaven al pati de les monges per jugar vint-i-uns en un camp de terra ), decideixen proposar la creació d’una secció de bàsquet dins del C.F.Begues i que el juliol de 1977 queda constituïda com a tal. Inicialment amb un equip sènior format a empentes i rodolons i amb moltes dificultats per crear un junior que s’ha d’anar a buscar al Col·legi Sant Lluis. Poc després i amb molts d’esforç es consolida el sènior i el junior ja amb jugadors del poble i els equips escolars. 

Al cap de deu anys de dedicació, entrega i treball, la pròpia dinàmica del projecte i sobretot l’empenta, la iniciativa i les ganes de fer créixer el bàsquet al nostre poble va portar a prendre la decisió de, per tal de poder centrar els esforços econòmics i de tota mena, deixar de ser una secció i començar a caminar i avançar com a entitat pròpia.
El juliol de 1987 naixia el CLUB DE BÀSQUET BEGUES I els tres amics que van fer possible que entre els pins de Begues naixessin dues cistelles de bàsquet foren : el Tarin -Santi Tarín Puig- l’autèntic dinamitzador i motor de la idea i el projecte, el de Cal Pesca -Jaume Viñas Pi- l’altre gran motor incansable i el de Cal Patxarino -Jep Vallès Marcè- sempre a punt per donar un cop de mà. Per descomptat cal fer esment també de la importància de totes les persones que van col·laborar de forma decisiva a que el bàsquet comencés el seu camí en aquells inicis no gens fàcils i donar  les gràcies i el nostre agraïment per fer-ho possible : els presidents del C.F.Begues : Jordi Guasch, Josep Tutusaus i Ramiro Pascual, els primers delegats : el Marti (Jaume Rabell) i el Cesc Herrero, els primers jugadors, els primers entrenadors i a tots els que han format part en algún moment de la història del Club que són molts. I això continua.»

Jep Vallès

escanear0005

En aquesta pàgina web podràs trobar fotografies dels inicis del club i veure com han anat canviat les instal·lacions, les vestimentes, i com ha evolucionat el bàsquet en general i particularment al poble de Begues.

Actualment, el Club està format per gairebé 130 jugadors/es que constitueixen un total de 12 equips federats, des dels més petits, l’Escola de bàsquet, fins als sèniors femení i masculí. També tenim l’equip SuperSènior, un equip format per pares, mares i exjugadors, que es reuneixen tots el divendres per practicar el que més els hi agrada.

En aquesta pàgina web, podreu trobar informació de cada un d’aquests equips, horaris d’entrenaments i partits.

club22

Com a Club i com a entitat esportiva tenim l’objectiu de formar jugadors/es i sobretot persones. Persones amb valors, companyerisme, esportivitat, educació, persones amb ganes de aprendre i de millorar dia a dia.

Si vols jugar amb nosaltres, o tindre més informació sobre el Club de Bàsquet Begues, no dubtis en contactar amb nosaltres mitjançant telèfon o correu electrònic que trobaràs en aquesta web.

 

C.B.Begues.