Agraïments Presentació C.B.Begues Temp. 2014-2015

Com tots els que hi vau ser, sabeu que va ser un acte molt emotiu, divertit i amb diferents esdeveniments, on els veritables protagonistes varen ser els jugadors/es que formen aquest gran club i aquesta gran família que va creixent dia a dia.

Mitjançant aquesta publicació, volem donar les gràcies a totes les persones que van assistir divendres dia 9 a la presentació oficial de la Temporada 2014-215 del Club de Bàsquet Begues. Tots vosaltres vàreu fer que fos tot un èxit.

Agrair a la Mercè Esteve, Alcaldessa de Begues, per la seva presencia i les seves paraules respecte a aquest gran club, en Joan Molina, el grup de música MERCEDES, per la gran actuació que van realitzar davant de tots els socis/es. A l’associació CHROMO22, per estar al costat del Club de Bàsquet i per estar lluitant dia a dia per la causa, a RadioBegues que setmana rere setmana fa possible l’emissió d’un programa esportiu del poble de Begues. Sense oblidar-nos de la gran presentadora, Sara García, que va donar molta vida a l’esdeveniment, la fotògrafa Paola Timonet i l’Aleix i el Zequi, els tècnics que van fer possible que tot surtis rodó.

A tots vosaltres, jugadors/es, pares, mares, socis/es del Club de Bàsquet Begues,

Moltes gràcies.

DSC_0354 DSC_0234

pd: Les fotos de la presentació seran publicades a finals d’aquesta setmana a l’apartat de Galeria.

 

C.B.Begues