Comunicat Coronavirus

ACTUALITZACIÓ 12/3/2020

Seguint l’evolució de les mesures generals i recomanacions dictades per les diferents administracions es decreta la suspensió temporal de qualsevol activitat relacionada amb el Club Bàsquet Begues.

http://www.begues.cat/actualitat/noticies/tancament-dels-equipaments-municipals-i-escoles-per-evitar-el-contagi-del-coronavirus.html

——————————————————————————————————————–

Benvolgudes famílies,

En relació a la situació provocada pel coronavirus i vistes les instruccions donades avui, per part de la Generalitat de Catalunya a tots els ajuntaments i a la ciutadania en general. La junta directiva del Club Basquet Begues informa que:

Seguint les instruccions de la Federació Catalana de Bàsquet, queden suspeses les competicions esportives de forma immediata i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica.

En relació amb els entrenaments, si no es reben noves ordres des de les institucions oficials i del departament d’educació/esport (tancament d’escoles) la activitat continuarà seguint les instruccions aprovades al BAN municipal de dimecres 11 de Març.

«Tots els esdeveniments esportius s’hauran de celebrar a porta tancada, a excepció d’aquells que impliquin a menors d’edat, que podran anar acompanyats d’una persona adulta»

En cas de produir-se novetats sobre el tema us ho comunicarem el més aviat possible.

Cordialment,

Junta Club Bàsquet Begues