Fi de Temporada 2016-2017

Benvolguts i benvolgudes, família C.B.BEGUES:

Primer de tot, agrair als , delegats i delegades, famílies i, sobretot, jugadors/es i  entrenadors/es per haver fet possible aquesta temporada 2016 – 2017. També donar les gràcies als sponsors i a entitats com l’Ajuntament de Begues, per facilitar un espai i fer possible i més fàcil dur a terme els objectius d’acompanyar el nostre jovent jugant a bàsquet. Aquesta temporada ens ha permès créixer i reforçar-nos a través d’aprenentatge, esforç, celebracions, i, sobretot, la satisfacció i alegria del compromís i la vivència compartida.

Hem arribat al final de la temporada 2016 – 2017 de tots els equips del club, i toca fer tancament, però amb punt i seguit, ja que ja estem treballant per la propera temporada .

Ha estat un any ple d’emocions, de conviure i compartir, de patiment i de gaudir, on hem estat testimonis del creixement dels més petits, i de la consolidació i aprenentatge dels més grans. L’escola ha tingut l’oportunitat de jugar algun partit amistós, i els altres equips han pogut jugar partits en les seves categories.

Més enllà de les victòries i les derrotes pel que fa la vessant esportiva, cal destacar que seguim construint en valors, com cada any, i com a persones, intentant donar el millor de nosaltres per fer d’aquests jugadors, els millors jugadors possibles en acabar cada any.

Donar-vos les gràcies en aquest final de temporada, perquè gràcies a tots vosaltres, un any més, hem acabat una bona temporada i seguim amb il·lusió i ganes per seguir construint de cara la temporada vinent.

Aprofitem també per agrair a qui ha estat fins ara el nostre director esportiu i entrenador de diversos equips, José Antonio, pel seu esforç i dedicació. Moltes gràcies.

 

LA SUMA DE TOTS ÉS MES QUE MOLTS

FAMILIA C.B.BEGUES