URGÈNCIA – FEDERATS

COMUNICAT SOBRE ACCIDENTS

Els canvis fets per la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) en el procediment per tramitar els comunicats d’accident dels diferents socis/es del club, ens exigeix crear el nostre propi protocol d’actuació per poder així garantir tant l’atenció mèdica com l’orientació de la persona que ha patit l’accident.

Tot aquest protocol, descrit a continuació, serveix per a totes les persones federades: ja siguin jugadors/es, entrenadors/es, delegats/es del C.B.BEGUES

PROTOCOL D’ACTUACIÓ EN CAS D’URGÈNCIA:

• Hi ha tres pòlisses diferents: una per a l’escola de basquet, una per als jugadors/es dels equips de premini fins a categoria de Cadet (inclosa) , i una altra per a tota la resta de federats/des  (des de Júnior cap amunt, inclòs l’staff tècnic, delegats/des i directius). Cal doncs consultar la informació fixant-se en la pòlissa que li pertoca a cadascú.

  • En el cas d’urgència s’ ha de comunicar a qualsevol membre de la junta del club l’accident per tal que des del club es faci el comunicat d’accident corresponent.
  • Posteriorment s’ha de consultar el document de Centres Mèdics i serveis concertats per tal de trobar el centre més adient i/o més proper Posteriorment
  • Un cop rebuda l’assistència s’ha d’enviar el comunicat juntament amb l’informe mèdic al correu electrònic del club: basquetbegues@gmail.com.
  • El comunicat d’accident el fa el club i l’envia el club.
  • L’accident ha de ser comunicat en un termini màxim de set dies a la data de l’accident perquè la companyia l’accepti.